Jobba hos oss

Servicetekniker Vitvaruservice i Göteborgsregionen

Hushållsmaskinreparatör/Vitvarureparatör 

Har du ett brinnande intresse för teknik och teknisk felsökning samt god social förmåga? Då har vi något att erbjuda dig!

VI söker en servicetekniker till vårt team här i Göteborg. Vi är det lilla företaget som erbjuder dig ett omväxlande arbete i högt tempo. Du arbetar både på egen hand och i grupp. Vi arbetar till största del med garantireparationer på vitvaror, värmepumpar och kommersiell kyla men även installationer förekommer. Vårt distrikt sträcker sig från Kungälv i norr till Kungsbacka i söder och Borås i öst. Du blir tilldelad en personlig servicebil med nödvändig utrustning för att lösa alla problem som kan tänkas dyka upp längs vägen.

Vi har vårt kontor ett stenkast från Liseberg där vi även har lager och verkstad. Därifrån kommer du till en början att starta din arbetsdag.

Vi söker dig som:

  1. Har B-körkort
  2. Behärskar svenska i tal och skrift då arbetet sker på detta språk
  3. Har en avslutad gymnasial utbildning

Det är meriterande om du:

  1. Har erfarenhet av liknande arbeten
  2. Har utbildning med inriktning el eller teknik

 

Det vi vill att du som tekniker skall kunna, kommer vi att lära ut. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning, är villig att lära och ett genuint tekniskt intresse- därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Är du intresserad av tjänsten maila personligt brev och CV till: mattias@arenklimat.se

Välkommen med din ansökan!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår